Så er vi i gang….

Vi har været langt omkring og er nu endt her på bloggen. Pia har opfordret os til at skrive indlæg her og den udfordring vil vi med glæde tage op. Vi glæder os så meget til at dele vores verden med jer og håber I vil følge os her på Pias blog.

Nu har vi skrevet VI – og hvem er VI så?

Jeg hedder Anna jeg er gift med Morten og sammen har vi to børn, der forhåbentlig starter på videregående uddannelser inden for et år eller to – no pressure 😉 Jeg bor i down town Aarhus og nyder livet i byen.

Jeg hedder Lise. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste Andreas i en lejlighed i Aarhus C. Vi glæder og til at falde ordentlig på plads så vi kan få tid til at bruge Aarhus mange tilbud.

Som Pia skrev er vi studerende på VIA university college og er i gang med vores sidst år af professions bachelor uddannelsen, Global Nutrition and Health. Vi er derfor igang med at afprøve vores evner i at kommunikere vores viden om kost og sundhed. Vi har arbejdet meget med at finde ud af hvor vi kan møde jer gravide bedst og vi er kommet frem til at der er mange af jer der søger jeres viden igennem blogs – så det må vi jo også prøve 🙂

Efter en lang og forvirret tur på google er vi totalt overbevist om at det kræver mere end kort og kompas at finde rundt i junglen af DO’s and DON’Ts for gravide. Vi vil gøre vores bedste for at navigere jer sikkert igennem.

Vores plan er at give jer vores professionelle syn på det der røre sig inden for kost og sundhed. Vi vil også komme med opskrifter og links til gode artikler. Hvis der er noget i er i tvivl om og gerne vil høre mere om så skriv til os så ser vi på det 😉

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s